KURZ - "Bohemian Flower" - korálková výšivka

0,00 Kč
Není daň

Na tomto kurzu si ukážeme, jak lze v korálkové výšivce pracovat s různými tvary mačkaných korálků (především ve tvaru lístků) a vytvoříme si úchvatný přívěsek nebo brož ve tvaru květiny. Nejprve si obšijeme drobný kabošon a poté budeme postupně našívat listy a tvarovat samotnou květinu.

Budeme pracovat s japonským rokajlem TOHO 11/0 a 15/0, 12mm kabošony, různými druhy českých mačkaných korálků ve tvaru lístku, kapky, čočky a dalších. V ceně kurzu je "all-inclusive" sada materiálu na jeden přívěsek nebo brož + návod na základní principy korálkové výšivky (na kurzu si ale ukážeme spoustu vyšívacích fint a fíglů, které v žádném návodu nenajdete).

S sebou si vezměte malé ostré nůžky a případně tzv. "pájku na nitě" (Thread Zap) - pomohou nám při práci s podkladovými látkami.

Kurz je určen pro pokročilé. Zkušenosti s technikou korálkové výšivky podmínkou. Nevhodné pro začátečníky.

Pokud s korálky teprve začínáte a rádi byste si techniku korálkové výšivky vyzkoušeli, je možné na tomto kurzu místo složité květiny šít jednodušší vyšívaný přívěsek, brož nebo náušnice (viz doplňkové fotografie). Cena "začátečnické" varianty kurzu je 500,- a trvání cca 3-4 hodiny.

V případě zájmu o tuto variantu kurzu prosím uveďte do poznámky k objednávce heslo "výšivka - začátečník".

Počet
Vyprodáno

KNK 1020

Parametry

Cena
750,- Kč
Způsob platby
v hotovosti lektorce
Termín
sobota 10. 10. 2020
Čas
10:00-15:00 hodin
Lektor
Nela Kábelová
Místo konání
Hřbitovní 49, Břeclav 3 (Stará Břeclav)